Manglende internettforbindelse,  manglende tid,  manglende inspirasjon… nytt kontinent, ny sivilstand ++++ Alt dette har medført at det er svært lenge siden jeg har skrevet noe her. Men nå kommer det et kort resymé av hva som har skjedd siden sist.

På grunn av Heidis utdannelse ble jeg anbefalt å reise hjem fra Bolivia. Det medførte et behov for jobb i Norge, blåskjelldyrker, nattevakt og lærer på Val ble resultatet. Noen synes kanskje ikke at jeg er særlig kvalifisert til å være blåskjelldyrker. Det stemmer, men jeg kan nå påberope meg lenger fartstid på sjøen enn «sjømannen Georg». Rikitgnok er jeg nå ikke lenger blåskjelldyrker, men kjekt å ha på Cv’en.

Jeg undersøkte umiddelbart muligheten til å kjøpe tomt på Val, og planer for husbygging ble lagt i raskt tempo.

8. mai (egentlig sent 7. – Heidi var så trøtt:) ) mai ble jeg forlova og bryllupsplanene ble mere offisielle. Den 4. oktober var det bryllupp her på Val. En strålende dag, med slekt og venner. Å kalle et menneske min kone er fremdeles uvant, men veldig fint.

Når det gjelder husbyggingen ble det ferdig utvendig i januar, for det meste med innleid hjelp. Innvendig har jeg gjort det meste selv. Vi håpet å flytte inn sist uke, men ting tar tid. Så nå håper vi på malermester, rørlegger og kommunen og en midlertidig brukstillatelse i løpet av 10-12 dager

Jobb går stort sett greit, selv om totalmengden av arbeid blir nokså stor. Gleder meg til påskeferien med bryllup i Rogaland, og noen feriedager i Vestfold og her på Val!

Det får være alt i denne omgang